Allround CNC bewerker m/v

Euralco is een wereldwijde distributeur van hoogwaardige aluminium halffabricaten met klanten en leveranciers in Europa, Amerika en Azië. We zijn een klein bedrijf met grote ambities en goede resultaten in een dynamische markt waar productkennis, servicegerichtheid en internationale betrekkingen centraal staan.
In onze vestiging te Terheijden hebben we de beschikking over een XL 5-assige CNC bewerkingscentrum die middels een robotic loader volautomatisch aluminium platen en blokken kan bewerken. Hierdoor kunnen we bewerkingen die onze klanten nu zelf doen of uitbesteden, voortaan in huis doen op een efficiëntere en kostengunstigere wijze. Tevens zijn er nieuwe markten waar we ons op kunnen richten.

DE FUNCTIE

Om dit te bereiken, zijn we op zoek naar een ambitieuze, accurate en zelfstandig werkende CNC bewerker m/v met een commerciële inslag die zin heeft in een nieuwe uitdaging.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf werkvoorbereiding, via het omzetten van een opdracht in Solidworks naar Solidcam tot en met het frezen van het product en controle op het eindresultaat. Je werkt in een klein maar groeiend team, dus jouw bijdrage is van cruciaal belang voor het succes van de nieuwe activiteit.

JOUW PROFIEL

Om in deze rol succesvol te zijn; beschik je over volgende eigenschappen, kennis en ervaring:
* Kennis van verspaning en CNC machines;
* je bent in staat zelfstandig CAD/CAM werkzaamheden uit te voeren;
* Je bent goed in troubleshooting en vooruit denken
* naast het Nederlands, beheers je het Engels in woord en geschrift, of ben je bereid je dit eigen te maken;
* je werkt zelfstandig en pakt uit jezelf (nieuwe) zaken op;
* je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
* je bent accuraat en vindt foutloos werken van groot belang;
* je schrikt niet terug voor het aanpakken van andere voorkomende werkzaamheden (onderhoud/logistiek).

WIJ BIEDEN

Euralco is een klein bedrijf; jouw bijdrage is van groot belang en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden inclusief een prestatieafhankelijke bonusregeling.
Daarnaast zijn er goede mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden en nieuwe dingen te leren op het gebied van bewerkingen, aluminium en internationaal zaken doen.

SOLLICITEREN

Stuur je cv met foto en beknopte maar overtuigende motivatie naar: hr@euralco.com