Manager CNC bewerkte producten

Euralco is een wereldwijde distributeur van hoogwaardige aluminium halffabricaten met klanten en leveranciers in Europa, Amerika en Azië. We zijn een klein bedrijf met grote ambities en goede resultaten in een dynamische markt waar productkennis, servicegerichtheid en internationale betrekkingen centraal staan.
In onze vestiging te Terheijden hebben we de beschikking over een XL 5-assige CNC bewerkingscentrum die middels een robotic loader volautomatisch aluminium platen en blokken kan bewerken. Hierdoor kunnen we bewerkingen die onze klanten nu zelf doen of uitbesteden, voortaan in huis doen op een efficiëntere en kostengunstigere wijze. Tevens zijn er nieuwe markten waar we ons op kunnen richten.

DE FUNCTIE

Om dit te bereiken, zijn we op zoek naar een ambitieuze, accurate en zelfstandig werkende m/v met een commerciele inslag en ondernemers spirit die zin heeft in een nieuwe uitdaging.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf klant contact, offerte, werkvoorbereiding tot het aansturen van de CNC operator(s). Je werkt in een klein maar groeiend team, dus jouw bijdrage is van cruciaal belang voor het succes van deze activiteit.

JOUW PROFIEL

Om in deze rol succesvol te zijn; beschik je over volgende eigenschappen, kennis en ervaring:
* Minstens 5 jaar ervaring in een technische commerciële functie
* Een relevante MBO/HBO opleiding
* Kennis van verspaning en CNC machines, of je dit eigen willen maken;
* je beschikt over een no nonsense hands-on mentaliteit, en vind het niet erg om ook eens je handen uit de mouwen te steken;
* naast het Nederlands, beheers je het Engels in woord en geschrift.;
* je werkt zelfstandig en pakt uit jezelf (nieuwe) zaken op;
* je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
* je bent accuraat en vindt foutloos werken van groot belang;
* je voelt je ondernemer en doet graag acquisitie (ook in het buitenland).

Wij bieden

Euralco is een klein bedrijf; jouw bijdrage is van groot belang en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden inclusief een goede prestatieafhankelijke winstdeling.
Daarnaast zijn er goede mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden en nieuwe dingen te leren op het gebied van bewerkingen, aluminium en internationaal zaken doen. Bij gebleken geschiktheid word de mogelijkheid geboden om je in te kopen in de onderneming, en word je tevens plaatsvervangend directeur.

Solliciteren

Stuur je cv met foto en beknopte maar overtuigende motivatie naar: hr@euralco.com